Pescetariansk snabblunch

IMG_3824

En pescetariansk praktlunch bestående av fransk löksill, Mannerströms skarpsås, apelsinsalsa och råstekt potatis!

Det kallar jag smörgåsbord!

Annonser

2 thoughts on “Pescetariansk snabblunch”

    1. Vi gjorde skarpsåsen utifrån Mannerströms recept, och den blev oerhört smaskig. Jag håller med dig, sill och råstekt potatis är nog min favoritlunch. Tyvärr har det inte blivit någon egeninlagd sill sedan i julas 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s