Tacos med het fyllning och apelsinsalsa

IMG_1340

Ingredienser

8–12 tacoskal eller tortillabröd

Salsa:
2 st apelsiner
1 st rödlök
1 st röd paprika
2 msk rödvinsvinäger
2 msk brun farin
1/2 tsk salt

Fyllning:
1–2 st jalapeñopeppar
1–2 st vitlöksklyftor
2 msk olja
2 burkar svarta bönor

Tärna apelsinen och finhacka rödlöken. Skölj, kärna ur och tärna paprikan smått. Lägg allt hackat i en skål och tillsätt vinäger, farin och salt. Låt stå kallt ca 1 timme.

Skölj, kärna ur och finhacka jalapeñopepparn. Finhacka vitlöken. Fräs chili och vitlök i en stekpanna. Låt bönorna rinna av och värm den i stekpannan.

Servera tacoskal med apelsinsalsan och en klick matlagningsyoghurt.

Även det här receptet kommer från Mat med smak.

Annonser

3 thoughts on “Tacos med het fyllning och apelsinsalsa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s