Dagens lunch – lyxig gubbröra med pilsner

IMG_3671

Koka potatis och låt svalna. Koka ägg och dela grovt. Finhacka lök, dill och gräslök. Lägg alltsammans bredvid varandra med ansjovisfiléer och majonäs. Bryn smör och i med en matsked orökt kaviar, häll detta över alltsammans. Servera med rå äggula, knäckebröd, ost och julöl, eventuellt en snaps.

Skål!

Enkelt och gott så det förslår.

Annonser

4 thoughts on “Dagens lunch – lyxig gubbröra med pilsner”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s