Lördag: Halstrad torsk med potatissabayonne och rödvinssky

Ursprungsreceptet fick pulsen att öka men resultatet blev riktigt lyckat. Saboyonne-såsen hade blivit till en soppa om vi inte justerat mängderna. Däremot blev challebrödet gott som vanligt, och därtill Annas parmesansallad med hennes bästa salladsdressing. Fisken var torskryggsfilé, vilken smakade gott till rödvinsskyn.

IMG_3581

IMG_3583

Dessutom var sällskapet mycket angenämt och nu sover barnen som stockar. Tänk om det blir sovmorgon imorgon.

Väl mött!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s