FIsk à la Madame Junod

Det här är en fiskrätt som blir oerhört god med mycket liten arbetsinsats.

Allt du behöver är:
1 paket fryst fiskfilé (kolja, sej, torsk)
1 1/2 tsk Herbamare
3 dl vispgrädde

Lägg den frysta fisken i en trång, smord ugnsform, strö över örtsalt över fisken och häll grädden vid sidan av fisken. Sätt in i ugnen i 200–225 grader och låt stå 40–50 minuter.

Servera med pressad potatis och små gröna ärtor.

Vem var för övrigt Madame Junod … Eugénie Georgette Perret, fru till Marcel?

800px-HiroshimaMarcelJunod7028

Annonser

3 thoughts on “FIsk à la Madame Junod”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s